Sabtu, 25 Jun 2011

Hujung Minggu Yang Sangat Mebosankan

As'salam...

Korang semua tgk tajuk pon dah tau betapa bosannya hujung minggu aku kali nie.kalau tidak setiap minggu ade aje program yang nak kena run..(dalam hati sebenarnya bersyukur dapat relax)...nak study pon tak boleh jugak..nape?sebabnya kelas aku baru ade 4 kelas sepanjang tempoh 3 minggu bukak sem nie...memang parah la nanti nak ganti kelas yang bertimbun-timbun tu...

Minggu depan,misi ke Perak untuk Program EimaRace 2011...hope program ini dapat berjalan dengan lancar dan baik.Harap-harap juga segala pengalaman yang aku timba selama ini dapat aku gunakan sebaiknya untuk pastikan event tu berjalan denga lancar..Dengan 42 team yang berlumba untuk merebut gelaran juara.Harap-harap la Team UTM akan menang kali nie....full support to UTM team...

Chaiyok2 tu all my friend tak kira yang terlibat dalam teknikal crew atau pun yang terlibat dengan even tu...nanti kalau aku rajin aku story pe yang jadi sepanjang even tu ya...(^_^)

1 ulasan:

=budak baik+budak nakal= berkata...

gud luck kwn..
mmg serius aq pn bosan xda proram seyh..
hhahahahaha

Catat Ulasan